Wisible Photography
O meni

Pod znamko Wisible Photography in hkrati za fotoaparatom se skrivam jaz – Vesna Videnovič. Sem fotografinja, lektorica, prevajalka, samooklicana filmska kritičarka in odvisnica od hrane.

Kontakt

vesna@wisible.si

© Wisible Photography, 2024 | Versatea, lektoriranje, prevajanje in fotografiranje, Vesna Videnovič, s. p.

Produktna fotografija je v zadnjih letih čedalje bolj zaželena. S fotografijami predvsem podjetja, pa tudi posamezniki ustvarjalci najlaže predstavijo izdelke, ki jih prodajajo. Fotografije pridejo prav pri spletni prodaji, raznoraznih člankih in ustvarjanju objav na družbenih omrežjih. Besedilo sámo brez njih deluje suhoparno, fotografije pa pripomorejo k razblinjanju monotonosti in skrbijo za celostno podobo objav. Brez fotografij izdelka ne morete prodajati.

Nudim več različnih vrst fotografiranja:

⚫️ fotografiranje na prazni beli podlagi,
⚫️ fotografiranje na beli podlagi z rekviziti,
⚫️ fotografiranje na barvni podlagi z rekviziti,
⚫️ fotografiranje v prostoru,
⚫️ fotografiranje na modelu.


1) FOTOGRAFIRANJE NA PRAZNI BELI PODLAGI

Ta vrsta fotografij je najprimernejša za spletno prodajo, saj se potencialni kupec osredini na izdelek sam.

2) FOTOGRAFIRANJE NA BELI PODLAGI Z REKVIZITI

Za popestritev praznega ozadja si lahko izberete tudi fotografiranje izdelkov z rekviziti – ti razblinijo enoličnost okolice. Tovrstne fotografije so dobrodošle pri raznovrstnih objavah za revije, blog ali spletne portale.

3) FOTOGRAFIRANJE NA BARVNI PODLAGI Z REKVIZITI

Namesto belega si lahko izberete tudi barvno ozadje – to naredi fotografije živahnejše. Lahko se odločite za žive ali umirjene tone. Fotografije lahko spremljajo rekviziti, saj skrbijo za razgibanost scene. Kot lahko vidimo pri drugem primeru, včasih zadostuje že en sam rekvizit. Ta stil fotografij je precej priljubljen na družbenih omrežjih.

4) FOTOGRAFIRANJE V PROSTORU

Če ponujate izdelke, katerih smisel je obstoj v določenem okolju, npr. pisarni, kopalnici ali kuhinji, je smotrna odločitev za fotografiranje v prostoru.

5) FOTOGRAFIRANJE NA MODELU

Če prodajate izdelke, kot so nakit, očala in oblačila, jih je dobro predstaviti tudi med dejansko uporabo, tj. na modelu. Lahko izbirate med fotografiranjem v studiu, določenem prostoru ali na prostem.

CENA ZA STORITEV

Cena za enourno fotografiranje produktov in paket desetih obdelanih fotografij je 200 EUR. Navedena ponudba velja za minimalno naročilo fotografij – vsaka nadaljnja obdelana fotografija stane 20 EUR. Za model in morebiten najem prostora je treba doplačati (cena po dogovoru). Za kakršnokoli dodatno ponudbo mi pišite na vesna@wisible.si in navedite, katero vrsto fotografij potrebujete in koliko jih želite.

Namig: pri večjem naročilu nudim popust 🙂

produktno fotografiranje
SKOK NA PORTFOLIO